lauantai 14. maaliskuuta 2015

Vahva kaudenavaus Ovo Cupissa



Kisakausi avattiin lauantaina 14.3. Ovo Cupissa Espoossa. Kauden ensimmäiseen kisaan liittyy aina tavallista enemmän jännitystä ja hermoilua kun ohjelmaa ollaan hiottu esityskelpoiseksi, puvut on kiirehditty valmiiksi, palataan taas tekemään kisarutiineja pitkästä aikaa.. ja lopulta mennään ensimmäisen kerran ison yleisön eteen testaamaan ollaanko myös henkisesti valmiita?

Celesten kauden tavoitteissa on tehdä laadukas nousu vaativaan 14-16 -sarjaan. Tällä kaudella haluamme siis ennen kaikkea voittaa itsemme kisasta toiseen ja viikosta seuraavaan! Esiintymisvarmuus ja vahvat kokonaiset kisamatolla ovat erityisenä osa-alueena omissa tavoitteissa. Olikin mitä mahtavin tapa avata kisakausi onnistumalla noissa tavoitteissa heti ensimmäisessä kisassa! Ovo Cupin kisapäivä oli kokonaisuudessaan loistava pohja tulevalle kaudelle, sillä valmistautuminen sujui hyvin ja kisamatolla onnistuttiin aina harkasta molempiin näyttöihin. Tietysti aina riittää parannettavaa, eikä kaikilta virheiltä matolla suinkaan vältytty, mutta tärkeintä oli kokonaisissa se, että tunnelma ja keskittyminen kantoivat alusta loppuun! HIENOA TYTÖT!

Myös pisteet olivat todella positiivinen yllätys! Alkukilpailusta Celeste sai pisteitä 4.9 / 2.5 / 7.95 = 15.35 ja loppukilpailusta 4.8 / 2.7 / 7.75 = 15.25, eli kokonaispisteet 30.60 ja kisan 8. joukkue.

Tässä kuvia Celesten kisapäivästä:























Yhteiskuvia Elixin kanssa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti