tiistai 22. syyskuuta 2015

Lahjan Tyttöjen ja Turun Pyrkivän seurayhteistyötiimi saa uuden nimen




Lahjan Tyttöjen Celeste –joukkueesta ja Turun Pyrkivän Sanix Siksak –joukkueesta muodostettu seurayhteistyöjoukkue saa uuden nimen.

Celeste ja Siksak –joukkueiden voimistelijat ovat harjoitelleet yhdessä kesästä 2015 alkaen. Kesällä muodostetun yhteistyötiimin voimistelijat kilpailevat tulevalla kaudella kahtena joukkueena ja toimivat molempien seurojen edustusjoukkueina. Sanix -linja on Turun Pyrkivän ja Valens -linja Lahjan Tyttöjen edustuslinja. Seurojen linjat yhdistämällä tiimin joukkueet kantavat nimeä: Sanix Valens.


Lahjan Tytöt on aktiivisesti tähdännyt joukkuevoimistelun valmennustoiminnan kehittämiseen kohti huippu-urheilua. Seura tarjoaa pitkän tähtäimen suunnitelmallista valmennusta, joka mahdollistaa voimisteleville yksilöille joukkuevoimistelun kansallisen ja kansainvälisen kärjen tavoittelun.

Lahjan Tyttöjen uudelle valmennuslinjalle valittavat joukkueet toimivat seuran edustusjoukkueina omissa ikäsarjoissaan ja ne kantavat yhteistä nimeä; Valens. Nimi on latinaa ja se tarkoittaa voimakasta ja vahvaa. Merkitykseltään nimi sopii Lahjan Tyttöjen joukkueille hienosti, sillä seuran valmennusfilosofia perustuu yhteistyölle, yrittämiselle ja sinnikkyydelle. Yhdessä olemme voimakkaampia ja periksiantamattomuus tekee meistä vahvoja.




Lahjan Tyttöjen ja Turun Pyrkivän Sanix Valens -seurayhteistyötiimin yhteisenä pitkän tähtäimen tavoitteena on kilpailla joukkuevoimistelussa kansallisella huipulla ja saavuttaa menestystä kansainvälisissä kisoissa. Sanix Valens jr kilpailee 14-16-vuotiaiden sarjassa. Sanix Valens kilpailee naisten sarjassa. Sanix Valens ja Sanix Valens jr. nähdään ensimmäisen kerran kisamatolla joulukuussa 2015. Molempien joukkueiden upeat koreografiat ovat Katrin Vaskelaisen käsialaa.

Sanix Valens -tiimi ja Katrin Vaskelainen ohjelmaleirillä


Sanix Valens -tiimiin otetaan uusia voimistelijoita! Kiinnostuneet 01-98 syntyneet tytöt voivat ottaa rohkeasti yhteyttä valmentajiin ja tulla kokeilemaan harjoituksiin!
 
Yhteydenotot:
Aija Laihinen aija.laihinen@lahjantytot.fi  p. 050 557 4101
Henna Kettunen henna.kettunen90@gmail.com p. 050 490 8342



Uuden yhteistyötiimin myötä Celesten oma blogi hiljenee, mutta Sanix Valens -tiimin kuulumisia voit seurata:

Facebookissa

Instagramissa:
@sanixvalens

Snapchatissa:
@sanixvalens





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti